Hekwerk Sierhekken

hekwerk sierhekken

Ben jij op zoek naar hekwerk sierhekken? Sierhekken of sierhekwerken zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Ook wij verkopen in onze hekwerk webshop diverse soorten sierhekwerken.

Hekwerk Sierhekken

hekwerk sierhekkenZoals ik al aangaf zijn sierhekken er in diverse soorten en maten te verkrijgen. Ik zal je kort uitleggen hoe het vervaardigen van een sierhekwerk bij ons in zijn werk gaat.

Wanneer een klant een sierhekken besteld, zagen onze onze medewerkers eerst alle onderdelen op maat. Tevens worden alle losse onderdelen zoals punten, paalkopen en krullen verzameld. Daarna worden alle onderdelen in een mal gelegd en aan elkaar gelast door onze ervaren lasser.

De sierhekken worden goed in de mal vastgeklemd, dit om te voorkomen dat het sierhekwerk krom trekt door de warmte die vrijkomt bij het lassen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel en laten het hekwerk daarom eerst een poosje afkoelen, voordat het uit de mal wordt gehaald.

Behandeling Sierhekken

Nadat een sierhekwerk is vervaardigd, dient deze beschermd te worden tegen de weersinvloeden in Nederland. Daarom wordt ieder sierhek verzinkt in de verzinkerij. Tevens hebben onze klanten de mogelijkheid om het hekwerk in de door hun gewenste RAL kleur te bestellen. Bijna alle kleuren zijn mogelijk in onze hekwerk webshop.

De coating is een kunstof laag die om het verzinkte hekwerk gebakken wordt. Het kunstof trekt als het ware in de poriƫn van het sierhekwerk, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Sierhekken Bestellen

Een sierhek bestel je eenvoudig in onze hekwerk webshop. Wij hebben diverse soorten sierhekwerken in ons assortiment. Laat je eens verrassen door ons veelzijdige aanbod.

Al onze hekwerken worden binnen 4 tot 6 weken geleverd. Bij ons vind je geen “made in China” modellen, maar handgemaakte sierhekwerken uit Nederland. De hekwerken zijn volledig naar eigen wens vorm te geven en we hebben dan ook een eenvoudig configurator ontwikkeld waarmee jij zelf je hekwerk samen kunt stellen.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>