Sierhek Kopen

sierhek kopen

Wilt u een sierhek kopen? Dat kan in onze Hekwerk Webshop! We hebben diverse soorten sierhekken in ons assortiment die u online op maat kunt bestellen. We vinden het belangrijk om naast kwaliteit ook een stukje gemak te kunnen bieden. Om deze reden hebben we een handige configurator gemaakt, waarmee u zelf u sierhek kunt samenstellen.

Een Sierhek Kopen kan Eenvoudig Online

sierhek kopenWe hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten sierhekken die u online op maat kunt bestellen. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod. U kunt het sierhek samenstellen door allereerst een model te kiezen.

Als u een model gekozen heeft kunt u de hoogte, afwerking en lengte kiezen. We leveren de sierhekken in drie standaard hoogtes, namelijk 60, 80 en 100 cm. Een andere hoogte is ook mogelijk, vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan. We streven ernaar uw aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Ook kunt u (indien van toepassing) de spijlpunten en paalkoppen kiezen. De sierhekken kunnen op twee verschillende manieren worden afgewerkt. Namelijk verzinkt en verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle kleuren zijn mogelijk en u kunt het hekwerk hierdoor mooi afstemmen op de situatie.

Als u het sierhekwerk heeft samengesteld kunt u deze online kopen of bestellen. Wij zullen het hekwerk vervolgens voor u op maat maken.

Sierhek online Kopen in onze Hekwerk Webshop

Als Hekwerk Webshop streven we ernaar zo veel mogelijk maatwerk hekwerken te leveren. Mocht u een sierhek willen kopen voor een bijzondere situatie of heeft u specifieke wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze medewerkers vervaardigen de sierhekken uit hoogwaardig staal en onze monteurs kunnen de hekwerken eventueel bij u op locatie komen monteren. Natuulijk is het ook mogelijk om dit zelf te doen. De sierhekken zijn eenvoudig te monteren.

Ontdek alle sierhekken in onze Hekwerk Webshop!

Sierhekwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>