Sierhek Tuin

sierhek tuin

Sierhek Tuin! Zoekt u een mooi sierhek voor uw tuin? We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten sierhekwerken in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod. Omdat we het leveren van kwaliteit belangrijk vinden, leveren we de sierhekken uitsluitend op maat.

Sierhek Tuin online Samenstellen

sierhek tuinZoals ik al even aangaf hebben we diverse soorten sierhekken in ons assortiment. Het is mogelijk om deze sierhekwerken online samen te stellen. We hebben een handige configurator gemaakt waar u dit mee kunt doen.

Allereerst kiest u een model dat u mooi vind en geeft vervolgens de hoogte, afwerking en lengte op. De website berekend direct uw prijs, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u ook de spijlpunten en paalkoppen kiezen, als dit van toepassing is.

We leveren onze sierhekwerken met twee verschillende soorten afwerking. Zo kunt u deze alleen verzinkt bestellen en verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Eventueel is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Omdat we de sierhekwerken op maat maken, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Na het bestellen zullen we het sierhek voor uw tuin op maat vervaardigen uit hoogwaardig staal.

Sierhek Tuin Online Bestellen

De sierhekken kunt u eenvoudig zelf monteren. Eventueel is het ook mogelijk om dit te laten doen door een van onze ervaren monteurs. Zij zullen het hekwerk bij u op locatie komen monteren. Als Hekwerk Webshop streven we ernaar een zo compleet mogelijk assortiment hekwerken aan te bieden en we werken er dan ook dagelijks aan.

Mocht u op zoek zijn naar een specifiek soort sierhekwerk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bijna aller is mogelijk en we helpen u dan ook graag verder. We streven ernaar iedere aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>