Sierhekwerk Onderhoud

sierhekwerk onderhoud

Bent u benieuwd hoe u het beste uw sierhekwerk onderhoud? In principe heeft u niet veel onderhoud aan een sierhekwerk. De sierhekwerken die wij leveren gaan over het algemeen tientallen jaren mee en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Wel is het zo dat er op de sierhekwerken kalkaanslag kan ontstaan, dit is op te lossen door het hekwerk eens per maand schoon te maken. Dit kan door het bijvoorbeeld af te spoelen met water.

Sierhekwerk onderhoud

sierhekwerk onderhoudHeeft u om uw tuin een ouder sierhekwerk staan en begint deze ouderdom sporen te vertonen. Dan is het in sommige gevallen verstandig om het hekwerk te laten renoveren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen het sierhek te vervangen voor een nieuw sierhekwerk.

Daarnaast is het ook mogelijk het sierhekwerk opnieuw te laten coaten. Hiervoor wordt het hek eerst gezandstraald, om de oude coating te verwijderen. Om vervolgens opnieuw te worden gecoat. Nadeel hiervan is wel dat het in de meeste gevallen voordeliger is om een nieuwe sierhekwerk te laten maken.

Sierhekwerk opnieuw laten coaten

In onze hekwerk webshop verkopen wij sierhekwerken op maat, maar daarnaast is het ook mogelijk om uw bestaande sierhekwerk te laten repareren of te voorzien van een nieuwe coating.

Onze ervaren monteurs komen bij u op locatie langs om het bestaande hekwerk te verwijderen. Vervolgens wordt er met u besproken wat er precies met het hekwerk moet gebeuren. Zijn er delen aan vervanging toe of moet het worden gerepareerd? In welke kleur dient het hekwerk gecoat te worden etc.

Daarna wordt het hekwerk gezandstraald, zodat de oude coating van het hekwerk af is. Hierna worden de sierhekwerken gerepareerd en zijn ze klaar om opnieuw verzinkt en gecoat te worden.

Eventueel kunnen wij ook het hekwerk opnieuw voor u maken. Dit omdat dit in de meeste gevallen voordeliger is. In onze hekwerk webshop vind u diverse soorten hekwerken, waaronder sierhekwerken en balkonhekwerken. Neem gerust eens een kijkje en laat u verrassen door het aanbod.

hekwerk webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>