Sierhekwerken

sierhekwerken

Bent u op zoek naar sierhekwerken? Hekwerk Webshop is de leverancier op het gebied van hekwerken. In onze webshop vind u dan ook diverse soorten sier- en balkonhekwerken. We streven ernaar een zo compeet mogelijk assortiment aan te kunnen bieden. Onze sierhekwerken kunnen worden geleverd in combinatie met bijpassende tuinpoorten.

Wat zijn sierhekwerken?

sierhekwerkenWanneer we spreken over sierhekwerken, dan wordt in de meeste gevallen een metalen spijlenhekwerk bedoeld. Deze zijn dan verfraait met krullen, ornamenten en spijlpunten. Over het algemeen hebben deze hekwerken een stijlvolle uitstraling en zijn ze netjes afgewerkt.

Ook in onze hekwerk webshop vind u sierhekwerken. Wij bieden deze op maat aan. We werken bijvoorbeeld niet met vaste maten en passtukken, omdat we vinden dan een stijlvol hekwerk precies passend gemaakt dient te worden.

Maatwerk Sierhekwerken

De sierhekwerken in onze hekwerk webshop worden na bestellen op maat gemaakt. Onze ervaren lassers zagen het materiaal op maat en lassen vervolgens het hekwerk in elkaar. Wanneer dit gebeurd is wordt het hekwerk naar een verzinkerij gebracht om deze te voorzien van een lag zink. Dit is om roestvorming tegen te gaan. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om het sierhek na verzinken, te laten coating in een door u gewenste RAL-kleur. In principe is iedere kleur mogelijk.

Voordat u het hekwerk besteld, kunt u in onze hekwerk webshop de prijs van het sierhekwerk berekenen. We hebben hiervoor een handige configurator gebouwd, waarmee u zelf het hekwerk samenstelt en vervolgens besteld.

Sierhekwerken online bestellen

Het was niet heel gebruikelijk om maatwerk sierhekwerken online te bestellen. Wij zijn de eerste hekwerk webshop die dit aanbied en we hebben dan ook veel tijd besteed aan de ontwikkeling van de configurator. We zijn als bedrijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om deze reden zijn we open en transparant en geven we u graag inzicht in het ontwikkel en productie proces. We hebben geen geheimen en de prijzen zijn publiekelijk bekend.

Neem voor een compleet overzicht van al onze sierhekwerken eens een kijkje in onze hekwerk webshop en laat u verrassen door het aanbod.

hekwerk webshop

Comments are closed.