DSM hekwerk

DSM hekwerk

Hekwerken komen voor in alle soorten en maten. Naast sierhekwerk, zijn er ook hekwerken met dezelfde functie, maar minder sierlijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een DSM hekwerk. Een DSM hekwerk is het beste van een spijlenhekwerk en een gaashekwerk gecombineerd. De functie van het hekwerk is hoofdzakelijk functioneel, het uiterlijk is daarom minder belangrijk.

Wat is een DSM hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit staafmatten uit gepuntlast staal die met klemmen tussen palen geklemd zijn. Ze komen voor met verschillende staaldiktes en afmetingen. Standaard hebben de matten een lengte van 251 cm en ze komen in verschillende hoogtes voor. Van 60 cm tot wel 300 cm.

Het DSM staat voor Dubbel Staafmat Hekwerk. De matten bestaan uit verticale spijlen die tussen twee horizontale spijlen gelast zijn. Hierdoor is het een enorm sterk hekwerk en is het te vergelijken met een spijlenhekwerk. Toch heeft het de fijne mazen van een gaashekwerk. Een ideaal hekwerk om te gebruiken rond schoolpleinen, bedrijfsterreinen en tuinen.

Meer lezen:

DSM hekwerk voor klimplanten

Een DSM hekwerk wordt veel gebruikt rond tuinen om klimplanten als een Hedera tegen te laten groeien. In onze webshop vind je de hekken in verschillende kleuren en je kunt ze bestellen in combinatie met de planten. Eventueel kun je ze om je tuin laten monteren door onze ervaren monteurs. Zij komen dan met het materiaal langs om de hekwerken te monteren en de planten in je tuin te planten.

Dubbelstaafmat hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je naast sierhekwerk dus ook diverse soorten DSM hekwerk. Tevens kun je er ook terecht voor afrastering als spijlenhekwerk en bijbehorende poorten. Denk hierbij aan tuinpoorten, draaipoorten en dubbelstaafmat poorten. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Vind je het leuk om meer te lezen over afrastering als een dubbelstaafmat hekwerk? Wellicht vind je een van onderstaande artikelen ook interessant: