stalen hekwerk laten plaatsen

Stalen hekwerk laten plaatsen

Stalen hekwerken zijn een populaire keuze voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Ze zijn sterk, duurzaam en verkrijgbaar in een breed scala aan maten, kleuren en afwerkingen. Als u een stalen hekwerk wilt laten plaatsen, zijn er een aantal dingen die u moet overwegen:

Welk type hekwerk wilt u?

stalen hekwerk laten plaatsen

Stalen hekwerken zijn verkrijgbaar in drie hoofdtypen: sierhekwerken, spijlenhekwerken en dubbelstaafmat hekwerken.

  • Sierhekwerken zijn ontworpen om een ​​mooie en elegante uitstraling te geven. Ze zijn vaak voorzien van sierlijke details, zoals krullen of bloemen. Ontdek ons sierhekwerk!
  • Spijlenhekwerken zijn ontworpen om veiligheid en privacy te bieden. Ze zijn vaak gemaakt van verticale spijlen die zijn verbonden met horizontale dwarsliggers. Ontdek ons spijlenhekwerk.
  • Dubbelstaafmat hekwerken zijn ontworpen om een ​​sterke en veilige afsluiting te bieden. Ze zijn gemaakt van twee horizontale staafmatten die zijn verbonden met verticale spijlen. Alles over dubbelstaafmat hekwerk!

Welke afmetingen heeft u nodig?

De afmetingen van uw stalen hekwerk worden bepaald door de toepassing. Voor particulier gebruik zijn stalen hekwerken met een hoogte van 1,2 tot 2 meter gebruikelijk. Voor commercieel gebruik zijn stalen hekwerken met een hoogte van 2 meter of meer gebruikelijk.

Welke kleur en afwerking wilt u?

Stalen hekwerken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. U kunt kiezen voor een gegalvaniseerde, thermisch verzinkte of roestvrijstalen afwerking. U kunt ook kiezen voor een kleurlak, zoals antraciet of wit.

Lees ook: Sierhekwerk voor vijver

Hoe wilt u het hekwerk laten plaatsen?

Stalen hekwerken kunnen worden gemonteerd op een fundering of op palen. De installatie van een stalen hekwerk is een relatief eenvoudige taak die met behulp van een paar basisgereedschappen kan worden uitgevoerd. U kunt het hekwerk ook door een professional laten plaatsen.

Waar kunt u stalen hekwerken kopen?

Stalen hekwerken zijn verkrijgbaar bij veel bouwmarkten en online retailers. U kunt ook terecht bij een gespecialiseerde hekwerkleverancier.

Stalen hekwerken laten plaatsen door een professional

Als u geen ervaring heeft met het plaatsen van stalen hekwerken, is het aan te raden om het hekwerk door een professional te laten plaatsen. Een professional heeft de kennis en ervaring om het hekwerk snel en vakkundig te plaatsen.

Voordelen van het laten plaatsen van een stalen hekwerk door een professional

  • U bent verzekerd van een goed resultaat: Een professional heeft de kennis en ervaring om het hekwerk snel en vakkundig te plaatsen.
  • U bespaart tijd: U hoeft het hekwerk niet zelf te plaatsen, waardoor u tijd kunt besparen.
  • U krijgt garantie: Een professional biedt vaak garantie op het hekwerk.

Lees ook: Looppoort zwart op maat gemaakt