Locinox sierhekwerk sloten

Locinox sierhekwerk sloten

Ben je op zoek naar sierhekwerk sloten van hoge kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk diverse sloten en andere onderdelen van het merk Locinox aan in onze webshop.

Over Locinox

Locinox is een Belgische fabrikant die zich specialiseert in de productie van hoogwaardige sloten en andere toebehoren voor hekwerk. Hun producten zijn van topkwaliteit en staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft dan ook een goede reputatie opgebouwd in de hekwerk industrie en wordt door veel professionals aanbevolen.

Locinox sloten van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse sloten van Locinox die geschikt zijn voor verschillende soorten sierhekwerk. Zo hebben we bijvoorbeeld de Locinox VSF40QF, een veiligheidsslot dat geschikt is voor poorten tot 50 mm dikte. Dit slot is voorzien van een handige dag- en nachtschoot en kan zowel links- als rechtsdraaiend gebruikt worden.

Lees ook: IJzeren hekpunten

Locinox Mammoth

Een andere populaire optie is de Locinox Mammoth, een robuust slot dat geschikt is voor poorten tot 80 mm dikte. Dit slot is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan worden gebruikt in combinatie met een cilinder of een paniekstang.

Scharnieren en drangers

Naast sloten bieden we ook diverse scharnieren en drangers van Locinox aan. Zo hebben we bijvoorbeeld de Locinox Verticlose, een scharnier dat geschikt is voor zowel links- als rechtsdraaiende poorten. Dit scharnier is voorzien van een zelfsluitmechanisme en kan eenvoudig worden geïnstalleerd.

Of wat dacht je van de Locinox Samson 2, een dranger die geschikt is voor poorten tot 300 kg? Deze dranger is voorzien van een softclose functie en kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt.

Locinox sierhekwerk sloten bestellen

Onze webshop is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt gemakkelijk filteren op merk en type product. Zo vind je snel het juiste slot of de juiste scharnier voor jouw sierhekwerk.

Bestellen gaat eenvoudig en snel en we leveren je bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis. En mocht je vragen hebben over onze producten of je bestelling, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Kortom, ben je op zoek naar hoogwaardige sierhekwerk sloten van het merk Locinox? Bezoek dan snel onze webshop en ontdek ons assortiment!

Lees ook: Hekpunten online