stalen ring voor sierhekwerk

Stalen ring voor sierhekwerk

Ben jij op zoek naar een stalen ring voor in een sierhekwerk? In onze webshop vind je diverse hekwerk onderdelen. Denk hierbij aan stalen ringen, hekpunten en sierkrullen. We hebben een uitgebreid aanbod en je kunt de onderdelen per stuk bestellen.

Hoe las je stalen ringen in een sierhekwerk?

In bovenstaande video laat Ruud zien hoe hij stalen ringen in een hekwerk last. Hij heeft hier een speciale mal voor, zodat de ringen precies in het midden van het hekwerk zitten. Heb jij interesse voor dergelijke mal? Neem dan gerust contact met ons op, we maken de mal graag voor je.

Hekwerk onderdelen van Hekwerkwebshop.nl

Naast hekwerk onderdelen als stalen ringen, hekpunten en sierkrullen vind je er ook diverse sloten en scharnieren. We hebben alle onderdelen die je nodig bent om zelf een sierhekwerk te maken in onze webshop.

Sierhekwerk online bestellen

Naast hekwerk onderdelen hebben we ook diverse complete sierhekwerken in ons assortiment. We maken ons sierhekwerk op maat, en kunnen deze eventueel bij jouw op locatie komen monteren. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door het aanbod.