gegalvaniseerde poort

Gegalvaniseerde looppoort

Vandaag wil ik het graag hebben over een gegalvaniseerde looppoort. Misschien heb je nog nooit gehoord van deze term, maar het is eigenlijk vrij eenvoudig uit te leggen.

Wat is een gegalvaniseerde looppoort

Een looppoort is simpelweg een deur die gebruikt wordt als ingang naar bijvoorbeeld een tuin of een weiland. Een gegalvaniseerde looppoort is een deur die voorzien is van een laagje zink om corrosie en roestvorming tegen te gaan.

Je vraagt je misschien af waarom dit belangrijk is. Het antwoord is simpel: als je een looppoort buiten gebruikt, wordt deze blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Regen, sneeuw, zon en wind kunnen ervoor zorgen dat een gewone stalen deur gaat roesten. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want roest tast niet alleen de uitstraling van de poort aan, maar kan er ook voor zorgen dat de deur minder stevig wordt.

Een gegalvaniseerde looppoort is dus een slimme keuze als je op zoek bent naar een duurzame, stevige en roestvrije deur. Het zinklaagje zorgt ervoor dat de poort jarenlang meegaat en er bovendien goed blijft uitzien.

Lees ook: Looppoort metaal op maat gemaakt

Gegalvaniseerde looppoort op maat

Maar wat als je nu een looppoort nodig hebt die niet standaard is? Misschien heb je een afwijkende afmeting nodig of wil je graag een specifiek design. Geen probleem! Bij ons kun je een gegalvaniseerde looppoort op maat laten maken.

We maken de poorten zelf in onze eigen werkplaats en kunnen dus inspelen op jouw specifieke wensen en eisen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de afmetingen van de ruimte waarin de poort geplaatst moet worden.

Als de poort klaar is, wordt deze thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) en eventueel gecoat voor een extra bescherming tegen roest. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de poort een lange levensduur heeft en er bovendien goed uitziet.

Lees ook: Inrijpoort sierhekwerk

Looppoort laten plaatsen

Maar wat als je niet zo handig bent en de poort zelf niet kunt plaatsen? Geen probleem, onze vakmensen komen graag bij je langs om de gegalvaniseerde looppoort te plaatsen op locatie. Zo weet je zeker dat de poort op de juiste manier wordt bevestigd en dat deze jarenlang meegaat.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en stevige looppoort die bovendien goed beschermd is tegen roest en corrosie, dan is een gegalvaniseerde looppoort de juiste keuze. En als je dan ook nog een poort op maat laat maken en laat plaatsen door onze vakmensen, heb je echt de ideale oplossing voor jouw situatie.

Lees ook: Vouwpoort in Nijkerk