sierhekwerk voor en na

Een Prachtig Sierhekwerk: Voor en Na

Onlangs hebben we een klant blij gemaakt met een prachtig sierhekwerk op maat. Het was een project waarbij we volledig hebben geluisterd naar de wensen van de klant.

Oude Situatie: Een Eenvoudig Muurtje

In de oude situatie had de voortuin een laag muurtje met daarachter lage bosjes. Het gaf de tuin weinig uitstraling en had weinig functionele waarde.

Nieuwe Situatie: Een Elegante Transformatie

Sierhekwerk op maat in Den Haag

Met het nieuwe sierhekwerk hebben we de voortuin getransformeerd tot een elegante en veilige ruimte. Het hekwerk is op een bestaand muurtje geplaatst.

Lees ook: Sierhekwerk online bestellen

Stevig en Stijlvol

Het sierhekwerk is vakkundig ontworpen met oog voor detail. Het bestaat uit een stevig stalen hek met een dubbelle bovenligger. Op de spijlen en palen zijn ronde bollen gelast, wat het hekwerk een stijlvolle uitstraling geeft.

Looppoort met Dranger

Sierhekwerk op maat in Den Haag

Om het gemak van de klant te vergroten, hebben we het sierhekwerk voorzien van een looppoort met dranger. Dit zorgt ervoor dat de poort automatisch sluit, wat extra veiligheid biedt.

Verzinkt en Gepoedercoat

Om het sierhekwerk duurzaam en weerbestendig te maken, hebben we het verzinkt en gepoedercoat. Dit zorgt ervoor dat het hekwerk bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en er jarenlang mooi uit blijft zien.

Lees ook: Hoe is de prijs van een sierhekwerk opgebouwd?

Een Ware Transformatie

De transformatie van de voortuin is werkelijk verbluffend. Het sierhekwerk heeft niet alleen esthetische waarde toegevoegd, maar ook de veiligheid en privacy van de klant verbeterd.

Jouw Tuin, Jouw Sierhekwerk

Wil jij ook jouw tuin transformeren met een prachtig sierhekwerk op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Samen maken we van jouw tuin een stijlvolle en veilige omgeving!

Lees ook: Tuinhek met draaipoort