Sierhekwerk met inrijpoorten in Overijssel

Prachtig sierhekwerk met inrijpoorten siert Overijsselse woning

In het prachtige landschap van Overijssel hebben we onlangs een plaatje van een sierhekwerk met twee inrijpoorten mogen plaatsen. De klant, die al langere tijd op zoek was naar een stijlvolle en veilige afbakening van zijn tuin, was enorm tevreden met het eindresultaat.

Maatwerk op basis van wensen

Sierhekwerk met inrijpoorten in Overijssel

Het sierhekwerk is volledig op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. We hebben nauw samengewerkt met de klant om het perfecte design te creëren. De klant koos voor een strak en modern design, passend bij de architectuur van zijn woning.

Het hekwerk is gemaakt van hoogwaardig staal en is thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen roest en weersinvloeden. De twee inrijpoorten zijn voorzien van elektrische bediening, waardoor de klant de poorten comfortabel vanuit zijn auto kan openen en sluiten.

Lees ook: Stormschade aan hekwerk: wat te doen?

Vakkundige plaatsing door ervaren monteurs

Sierhekwerk met inrijpoorten in Overijssel

Onze ervaren monteurs Henk Jan en Albert hebben het sierhekwerk met zorg en precisie bij de klant op locatie geplaatst. Ze werkten netjes en efficiënt, met oog voor detail. De klant was erg te spreken over hun vakmanschap en vriendelijkheid.

Lees ook: Sierhekwerk op vlonder plaatsen

Een prachtig resultaat waar de klant blij van is

Sierhekwerk met inrijpoorten in Overijssel

Het sierhekwerk met inrijpoorten is een echte blikvanger geworden en zorgt voor een prachtige afbakening van de tuin. De klant is enorm tevreden met het resultaat. Hij geniet nu van een veilige en stijlvolle tuin waar hij optimaal van kan ontspannen.

Foto’s:

Sierhekwerk met inrijpoorten in Overijssel

Het eindresultaat mag er zeker zijn. Zoek je zelf naar inspiratie voor een sierhekwerk met inrijpoorten? Online vind je talloze voorbeelden in verschillende stijlen en materialen.

Lees ook: Beplanting langs een hekwerk