Sierhekwerk in Arnhem

Sierhek en looppoort in Arnhem

Hey! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons werk. We hebben laatst een prachtig sierhek met looppoort geleverd en gemonteerd in Arnhem en ik vertel je er graag meer over.

Sierhekwerk op maat

Sierhekwerk in Arnhem

Het sierhekwerk is gemaakt van staal en was helemaal op maat gelast in onze eigen werkplaats. Dit was een belangrijk onderdeel van het proces omdat het hekwerk precies moest passen bij de specifieke afmetingen van de locatie. Door het hekwerk op maat te maken, wisten we zeker dat het perfect zou passen.

Lees ook: Sierhekwerk inlooppoort

Afwerking: Verzinkt en gecoat

Om ervoor te zorgen dat het hekwerk duurzaam en bestand zou zijn tegen verschillende weersomstandigheden, hebben we het hekwerk vervolgens thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart. Hierdoor blijft het hekwerk niet alleen mooi om te zien, maar is het ook nog eens onderhoudsvrij.

Montage sierhek en looppoort in Arnhem

Sierhek en looppoort

Onze monteurs hebben het sierhekwerk op locatie geplaatst, inclusief de looppoort. Het was een hele klus om het hekwerk en de poort goed te plaatsen en ervoor te zorgen dat alles er perfect uitzag. Maar het was zeker de moeite waard, want het eindresultaat was echt prachtig!

Het sierhekwerk is niet alleen functioneel, maar geeft de locatie ook een hele mooie uitstraling. Het is altijd leuk om te zien hoe zo’n hekwerk echt een toevoeging kan zijn aan een woning of een bedrijfspand.

Meer lezen: sierhekwerk op maat

Sierhek en looppoort van Hekwerkwebshop.nl

Als je op zoek bent naar een nieuw sierhekwerk, dan kan ik je zeker aanraden om te kiezen voor een op maat gemaakt stalen hekwerk. Door het hekwerk op maat te laten maken, weet je zeker dat het perfect past bij jouw locatie en kun je er jarenlang van genieten. Bovendien is staal een duurzaam materiaal en is het onderhoudsvriendelijk.

Als je nog vragen hebt over ons werk of als je geïnteresseerd bent in een nieuw sierhekwerk, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar en vertellen je graag meer over onze ervaring en expertise op het gebied van sierhekwerken. Hopelijk tot snel!

Wellicht vind je dit ook leuk: Sierhekwerk voortuin