Sierhek in Zeerijp

Sierhek in Zeerijp

Voor een klant in Zeerijp hebben we een mooi stalen sierhek gemaakt met bolletjes op de spijlen. De klant wilde een hekwerk dat zowel mooi als functioneel was. Het hekwerk moest de tuin beschermen tegen ongewenste bezoekers, maar het moest ook een mooie toevoeging zijn aan de woning.

We hebben het hekwerk gemaakt van hoogwaardig staal. De spijlen hebben aan het uiteinde een bolletje. Dit geeft het hekwerk een speels en elegant uiterlijk. De kleur van het hekwerk hebben we afgestemd op de kleur van de woning. De klant heeft het hekwerk zelf geplaatst.

Ontwerp van het Sierhek

Sierhek in Zeerijp

De klant had een duidelijk beeld van hoe hij het hekwerk wilde hebben. Hij wilde een sierhekwerk met bolletjes op de spijlen. We hebben samen met de klant het ontwerp van het hekwerk uitgewerkt. We hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk past bij de stijl van de woning en de omgeving.

Stalen Sierhekwerk

We hebben het hekwerk gemaakt van hoogwaardig staal. Staal is een sterk en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen weersinvloeden. De spijlen van het hekwerk zijn rond, wat het hekwerk een speels en elegant uiterlijk geeft.

Lees ook: Smeedijzeren hekwerk

Afwerking

We hebben het hekwerk in de kleur zwart gecoat. Zwart is een klassieke kleur die bij veel woningen past. De klant was erg tevreden met de kleur van het hekwerk.

Plaatsing

De klant heeft het sierhekwerk zelf geplaatst. We hebben hem daarbij geholpen door een handig montage handleiding mee te leveren.

Sierhek in Zeerijp

We zijn erg tevreden met het resultaat van het sierhek in Zeerijp. Het is een mooi en functioneel hekwerk geworden dat perfect past bij de woning. We zijn blij dat we de klant hebben kunnen helpen om zijn wensen te realiseren.

Lees ook: Voortuin hek op maat