Sierhekwerk in Hardinxveld-Giessendam

Sierhekwerk in Hardinxveld-Giessendam

Weet je wat we laatst hebben gedaan? We hebben een prachtig sierhekwerk op maat gemaakt voor een klant in Hardinxveld-Giessendam. En wat waren we blij met het resultaat!

Sierhekwerk van staal op maat

Sierhekwerk in Hardinxveld-Giessendam

We hebben het hekwerk helemaal zelf gemaakt in onze werkplaats. Het was nog een hele klus, maar we hebben het met veel liefde en vakmanschap gemaakt. Nadat het hekwerk klaar was, hebben we het thermisch verzinkt en gecoat in de mooie kleur zwartblauw. Zo is het hekwerk beschermd tegen alle weersomstandigheden en kan het nog jaren mee.

Cirkels tussen de spijlen

Sierhekwerk in Hardinxveld-Giessendam

Maar wat dit sierhekwerk echt bijzonder maakt, zijn de cirkels tussen de spijlen. Dit geeft het hekwerk een unieke uitstraling en zorgt voor een speels effect. Het geeft ook een gevoel van privacy, omdat het moeilijker wordt om door het hekwerk heen te kijken.

Lees ook: Sierhekwerk onderdelen

Plaatsing sierhekwerk in Hardinxveld-Giessendam

Onze twee monteurs, Albert en Maarten, hebben het hekwerk op locatie geplaatst. Zij hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze dit moeten aanpakken. Het plaatsen van het hekwerk was een fluitje van een cent voor ze. Ze hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk stevig en recht staat, zodat het jarenlang mee kan gaan.

Eindresultaat

Sierhekwerk in Hardinxveld-Giessendam

Het was geweldig om te zien hoe blij onze klant was met het resultaat. Het sierhekwerk past perfect bij de stijl van de woning en maakt de voortuin helemaal af. Het is niet alleen mooi om naar te kijken, maar het geeft ook een gevoel van veiligheid en privacy.

Lees ook: Top 3 geleverde sierhekwerken

Sierhekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Wist je trouwens dat wij nog veel meer kunnen maken dan alleen sierhekwerken? Wij maken ook balkonhekwerken, trappen, poorten en nog veel meer. En alles wordt op maat gemaakt, zodat het precies past bij jouw wensen en behoeften. Dus als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan gerust contact met ons op.

We hopen dat we je een goed beeld hebben kunnen geven van ons werk en hoe we te werk gaan. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Lees ook: Stalen sierhekwerk op maat