Sierhekwerk in Lelystad

Sierhekwerk met krullen in Lelystad

Een sierhekwerk met krullen is een prachtige en stijlvolle toevoeging aan uw woning. Het geeft uw huis een klassieke en chique uitstraling, en zorgt voor een gevoel van veiligheid en privacy.

Onlangs hebben we voor een klant in Lelystad een sierhekwerk met krullen op maat gemaakt en geplaatst. Het hekwerk is gemaakt van staal en thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur wit. De klassieke krullen in het hekwerk geven het een sierlijke en elegante uitstraling.

Het maatwerkproces

Sierhekwerk in Lelystad

Omdat het hekwerk op maat is gemaakt, konden we het perfect afstemmen op de wensen van de klant. We hebben samen met de klant de gewenste hoogte, stijl en kleur besproken. Ook hebben we gekeken naar de beste plaats voor de looppoort.

De plaatsing

Het hekwerk is door onze ervaren monteurs geplaatst. Ze hebben het hekwerk zorgvuldig in de grond geplaatst. De looppoort is voorzien van een klink, zodat de klant de poort eenvoudig kan openen en sluiten.

Lees ook: Looppoort sierhekwerk

Het resultaat

Sierhekwerk in Lelystad

De klant is erg tevreden met het resultaat. Het sierhekwerk met krullen geeft hun woning een prachtige uitstraling en zorgt voor een gevoel van veiligheid en privacy. De witte kleur van het hekwerk past perfect bij de rest van de woning.

Lees ook: Tuinhek met draaipoort in Lelystad

Ben je ook op zoek naar een sierhekwerk met krullen?

Sierhekwerk in Lelystad

Wij leveren en plaatsen sierhekwerken in alle soorten en maten. We werken met hoogwaardige materialen en onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor een sierhekwerk met krullen van Hekwerkwebshop.nl?

  • Maatwerk: We maken elk hekwerk op maat, zodat het perfect past bij uw woning en wensen.
  • Kwaliteit: We gebruiken hoogwaardige materialen en onze hekwerken worden met de grootste zorg geproduceerd.
  • Ervaring: Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van sierhekwerken.
  • Service: We bieden een uitstekende service, van advies tot plaatsing.

Lees ook: Sierhekwerk onderdelen