Sierhekwerk met looppoort in Breda

Sierhekwerk met looppoort in Breda

Voor een klant in Breda hebben we een stalen sierhekwerk met een looppoort op maat gemaakt. De klant wilde een hekwerk dat zowel mooi als functioneel was. Het hekwerk moest de tuin beschermen tegen ongewenste bezoekers, maar het moest ook een mooie toevoeging zijn aan de woning.

Ontwerp

Sierhekwerk met looppoort in Breda

De klant had een duidelijk beeld van hoe hij het hekwerk wilde hebben. Hij wilde een hekwerk met een looppoort in een klassieke stijl. We hebben samen met de klant het ontwerp van het hekwerk uitgewerkt. We hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk past bij de stijl van de woning en de omgeving.

Materiaal

We hebben het hekwerk gemaakt van hoogwaardig staal. Staal is een sterk en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen weersinvloeden. De spijlen van het hekwerk zijn recht, wat het hekwerk een klassieke uitstraling geeft.

Afwerking

We hebben het hekwerk verzinkt en gepoedercoat. Dit geeft het hekwerk een lange levensduur en een mooie uitstraling.

Plaatsing

De klant heeft het hekwerk zelf geplaatst. We hebben hem daarbij niet geholpen. De klant was erg tevreden met het eindresultaat.

Lees ook: Sierhekwerk op maat in Den Haag

Sierhekwerk met looppoort in Breda

Sierhekwerk met looppoort in Breda

We zijn erg tevreden met het resultaat van het sierhekwerk met looppoort in Breda. Het is een mooi en functioneel hekwerk geworden dat perfect past bij de woning. We zijn blij dat we de klant hebben kunnen helpen om zijn wensen te realiseren.

Tips voor het plaatsen van een sierhekwerk met looppoort

Als je een sierhekwerk met looppoort wilt plaatsen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Maak een plan: Maak een plan van hoe je het hekwerk wilt plaatsen. Bepaal de locatie van het hekwerk, de afmetingen van het hekwerk en de manier waarop je het hekwerk wilt bevestigen.
  • Kies het juiste materiaal: Kies het juiste materiaal voor je hekwerk. Staal is een sterke en duurzame keuze, maar het is ook zwaar. Aluminium is een lichtere keuze, maar het is minder sterk.
  • Zorg voor goede bevestiging: Zorg ervoor dat het hekwerk goed is bevestigd. Gebruik hiervoor stevige palen en sterke bevestigingsmiddelen.

Plaatsing door een professional

Als je niet zeker weet hoe je een sierhekwerk met looppoort moet plaatsen, is het raadzaam om dit door een professional te laten doen. Een professional heeft de kennis en ervaring om het hekwerk veilig en correct te plaatsen.

Lees ook: Sierhek leverancier