sierhekwerk voortuin Almere

Sierhekwerk om voortuin in Almere

Als je door Almere loopt, zie je vaak prachtige huizen met mooie tuinen en voortuinen. Voor dit specifieke huis in Almere wilden de eigenaren echter iets speciaals. Ze hadden al een mooi huis, maar wilden de voortuin verfraaien en het geheel een extra dimensie geven. Dat is waar wij in beeld kwamen. We hebben een prachtig sierhekwerk gemaakt om de voortuin van het huis te omlijsten.

Stijlvol sierhekwerk van staal

sierhekwerk voortuin Almere

Het sierhekwerk dat we hebben gemaakt is gemaakt van staal en heeft een elegante uitstraling. Het heeft cirkels tussen de spijlen, wat het een verfijnde uitstraling geeft. Daarnaast is het hekwerk voorzien van een looppoort, zodat de bewoners gemakkelijk toegang hebben tot hun voortuin.

Meer lezen: Sierhekwerk onderdelen

Afwerking

Nadat we het hekwerk op maat hadden gemaakt, hebben we het thermisch verzinkt. Dat betekent dat we het hebben ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink. Dit proces beschermt het staal tegen corrosie en roest. Vervolgens is het hekwerk gepoedercoat in de kleur zwart. Dit zorgt ervoor dat het hekwerk nog beter bestand is tegen weersinvloeden en er bovendien fantastisch uitziet.

Montage in Almere

Onze ervaren monteurs hebben het hekwerk op locatie geplaatst. Dit was een secuur werk, omdat we het hekwerk precies op de juiste manier wilden plaatsen en uitlijnen. Dit was een uitdaging, maar onze monteurs hebben ruime ervaring en kennis op dit gebied. Ze hebben het hekwerk op de juiste manier geplaatst en het ziet er fantastisch uit.

Lees ook: Sierhekwerk plaatsen

Eindresultaat: Sierhekwerk voortuin Almere

sierhekwerk voortuin Almere

Het resultaat is een prachtig sierhekwerk dat niet alleen de voortuin omlijst, maar het huis en de hele buurt een extra dimensie geeft. Het hekwerk heeft een tijdloze uitstraling en past perfect bij de stijl van het huis. De bewoners van het huis zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.

Als je ook op zoek bent naar een sierhekwerk om je huis te verfraaien en de voortuin of achtertuin een extra dimensie te geven, neem dan gerust contact met ons op. We hebben veel ervaring en kunnen je helpen om een hekwerk op maat te maken dat past bij jouw huis en wensen.

Meer lezen: Sierhekwerken op maat