Stalen sierhek

Stalen sierhek

Zoek je een stalen sierhek? Misschien denk je bij sierhekken meteen aan grote landhuizen met lange oprijlanen, maar wist je dat sierhekken ook voor jouw huis een mooie toevoeging kunnen zijn?

Stalen sierhek op maat

Bij ons in de werkplaats maken we sierhekken op maat van staal. Dat betekent dat we rekening houden met jouw wensen en de afmetingen van jouw tuin of oprit. Geen standaardmaten dus, maar een uniek hekwerk dat precies past bij jouw huis en stijl.

Waarom een sierhek?

Misschien denk je nu: maar waarom zou ik een sierhek willen? Nou, een sierhek heeft meerdere voordelen. Het zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor extra veiligheid. Een stalen hekwerk is namelijk erg stevig en moeilijk door te breken. Zo hou je ongewenste gasten buiten de deur.

En wist je dat een sierhek ook kan dienen als afscheiding tussen jouw tuin en die van de buren? Zo heb je meer privacy en kan je ongestoord genieten van jouw eigen stukje groen. Een stalen sierhek kan ook dienen als ondersteuning voor klimplanten, waardoor je een groene muur creƫert.

Lees ook: Sierlijk hekwerk

Werkwijze

stalen sierhekwerk met poort

Maar hoe gaat het maken en plaatsen van een sierhek eigenlijk in zijn werk? We bekijken de locatie en bespreken jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een dubbel hekwerk of een poort in het hekwerk? Wil je dat het sierhekwerk helemaal dicht is of juist met spijlen?

Na het intakegesprek gaan we aan de slag met het ontwerp. Dit doen we op basis van jouw wensen en de afmetingen van de locatie. We sturen je het ontwerp toe en als je akkoord bent, gaan we aan de slag met het maken van het sierhek.

Lees ook: Sierhekwerk laten plaatsen

Productie sierhekwerk

Onze vakmensen werken met veel precisie en passie aan het hekwerk. We gebruiken hoogwaardig staal en lassen het hekwerk in elkaar. Daarna behandelen we het staal tegen roest en lakken we het in de gewenste kleur. We vinden het belangrijk dat het sierhekwerk niet alleen mooi, maar ook duurzaam is.

Plaatsing op locatie

Stalen sierhek plaatsen

Als het sierhek klaar is, komen we het bij jou op locatie plaatsen. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat het hekwerk stevig staat en mooi aansluit op de omgeving. We letten hierbij op de kleinste details, zoals de hoogte van het hekwerk en de afstand tussen de spijlen.

En dan is het moment daar: jouw eigen sierhek is geplaatst! Het geeft niet alleen extra veiligheid en privacy, maar ook een prachtige uitstraling aan jouw huis. Een sierhek is een investering waar je jarenlang plezier van hebt.

Een sierhek is een investering waar je jarenlang plezier van hebt. Maar misschien denk je nu: dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat kost zo’n sierhek eigenlijk? Dat hangt natuurlijk af van de afmetingen en het ontwerp van het hekwerk. Een sierhekwerk op maat is inderdaad duurder dan een standaardmodel, maar het resultaat is wel uniek en past perfect bij jouw huis en tuin.

Lees ook: Gebruikte sierhekwerken

Stalen sierhek van Hekwerkwebshop.nl

sierhekwerk

Als je interesse hebt in een stalen sierhek, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en maken een vrijblijvende offerte op maat. We kunnen het hekwerk bij jou op locatie komen plaatsen, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Misschien denk je nu nog steeds: is een sierhekwerk wel iets voor mij? Maar bedenk je eens hoe mooi het zou staan bij jouw huis en hoeveel extra veiligheid en privacy het biedt. Een stalen sierhek is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher voor jouw woning. En dankzij ons maatwerk weet je zeker dat het hekwerk perfect aansluit op jouw stijl en wensen.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw droomhekwerk op maat maken en geniet jarenlang van een prachtig en veilig huis.

Lees ook: Stalen sierhekwerk op maat