Franse balkons van staal

Franse balkons van staal

Ben jij op zoek naar Franse balkons van staal? In onze webshop vind je diverse soorten Franse balkons, ook van staal. Het mooie aan een stalen Frans balkonhekwerk, is dat deze makkelijk te bewerken is. Hierdoor zijn maatwerk oplossingen mogelijk en kun je een hekwerk bestellen dat precies past in jouw situatie.

Wat is een Frans balkon?

Een Frans balkon is een prachtige toevoeging aan een woning en geeft een mooie uitstraling. Het wordt ook wel een ‘Juliette balkon’ genoemd en is eigenlijk een balustrade met een deur of raam dat opent naar buiten. Zo kun je genieten van de buitenlucht en het uitzicht, zonder echt buiten te hoeven zijn.

Productie Franse balkons van staal

Het produceren van een Frans balkon van staal begint in onze werkplaats. We starten met het ontwerp en maken vervolgens een technische tekening. Hierop is precies te zien hoe het Frans balkon eruit komt te zien en welke afmetingen het heeft.

Vervolgens gaan we aan de slag met het op maat zagen van de verschillende onderdelen. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardig staal en zagen de kokers en spijlen op maat. Daarna lassen we alle onderdelen aan elkaar en maken we de nodige bevestigingspunten voor de montage.

Lees ook: Frans balkon met buikspijlen

Afwerking

Het geheel wordt vervolgens naar de coaterij gebracht voor een behandeling tegen roest en corrosie. Hier wordt het staal thermisch verzinkt en gepoedercoat in de gewenste kleur. Dit zorgt ervoor dat het Frans balkon extra lang meegaat en er ook na jaren nog mooi uitziet.

Montage Franse balkons op locatie

Als het Frans balkon is behandeld en de coating volledig is uitgehard, is het klaar voor de montage. Onze monteurs komen dan naar de locatie toe om het Frans balkon te monteren. Dit gebeurt uiteraard met de nodige precisie en vakmanschap, zodat het balkon stevig en veilig hangt.

Als het Frans balkon eenmaal gemonteerd is, controleren we het geheel nog op eventuele beschadigingen en werking. Zo weten we zeker dat het Frans balkon van topkwaliteit is en helemaal naar wens van de klant.

Ik hoop dat dit een goede indruk geeft van hoe wij een Frans balkon van staal produceren. Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten!

Lees ook: Frans hekwerk voor raam