sierhekwerk in Rotterdam

Sierhekwerk in Rotterdam

Hey daar! Wat leuk dat je interesse hebt in ons werk. Ik wil je graag meer vertellen over een project waar we laatst aan hebben gewerkt. We hebben namelijk een prachtig sierhekwerk van staal geleverd en gemonteerd om een voortuin in Rotterdam!

Sierhekwerk met krullen in Rotterdam

Sierhekwerk in Rotterdam

Het hekwerk dat we hebben geplaatst is een sierhek van staal met krullen in het hekwerk en bolletjes op de spijlen. Dit geeft het hekwerk een prachtige en unieke uitstraling. Het was belangrijk dat het hekwerk goed zou passen bij de uitstraling van de voortuin en het huis, dus we hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk perfect op maat gemaakt was.

Lees ook: sierhekwerk inlooppoort

Afwerking: verzinkt en gecoat

Om het hekwerk duurzaam en bestand te maken tegen verschillende weersomstandigheden, hebben we het thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur zwart. Hierdoor blijft het hekwerk niet alleen mooi om te zien, maar is het ook nog eens onderhoudsvrij.

Montage sierhekwerk en rozenboog

Onze monteurs hebben het hekwerk op locatie gemonteerd, samen met een rozenboog die de klant ergens anders had aangeschaft. Het was een leuke uitdaging om het hekwerk en de rozenboog goed op elkaar aan te laten sluiten en ervoor te zorgen dat het geheel er prachtig uitzag.

Eindresultaat

Sierhekwerk in Rotterdam

Het was een mooie klus om aan te werken, en het resultaat was dan ook echt prachtig. Het hekwerk was een echte toevoeging aan de voortuin en gaf het geheel een extra dimensie. De klant was dan ook erg blij met het resultaat, en daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Als je op zoek bent naar een mooi en functioneel hekwerk voor je tuin of voortuin, dan is staal echt een goede keuze. Het is duurzaam, bestand tegen verschillende weersomstandigheden en het geeft je tuin of voortuin een prachtige uitstraling. We kunnen je dan ook zeker aanraden om voor staal te kiezen als je op zoek bent naar een nieuw hekwerk.

Wellicht vind je dit artikel ook leuk: Sierhek met looppoort in Noord-Holland

Sierhekwerk in Rotterdam van Hekwerkwebshop.nl

Sierhekwerk in Rotterdam

Heb je vragen over ons werk of ben je benieuwd naar wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze ervaring en expertise en kunnen je helpen bij het vinden van het perfecte sierhekwerk voor jouw tuin of voortuin. Hopelijk tot snel!

Lees ook: Sierhekwerk voortuin