prijzen sierhekwerken

Prijzen Sierhekwerken

Prijzen sierhekwerken aanvragen kan eenvoudig in onze Hekwerk Webshop. We hebben een eenvoudig aanvraag formulier samengesteld, waarmee je eenvoudig je sierhekwerk kunt samenstellen en een prijs kunt aanvragen. Je geeft de hoogte, afwerking en type hekwerk op en onze product specialisten berekenen de prijs. Tevens kun je poorten en andere hekpunten of paalkoppen aan het hekwerk toevoegen.

Prijzen Sierhekwerken

De prijzen van sierhekwerken zijn van verschillende zaken afhankelijk. Denk hierbij aan de hoogte van het hekwerk, dikte van het staal en de afwerking. Zo kunnen we de sierhekwerken alleen verzinkt leveren, maar ook verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Je zult begrijpen dat de kosten hiervan verschillen.

Tijdens het samenstellen van de hekwerken in onze Hekwerk Webshop passen de offerte aan op je wijzigingen. Zo weet je precies wat iedere wijziging jeu kost of oplevert.

Sierhekwerken online bestellen

Wij zijn een van de weinige website waar je eenvoudig een offerte voor sierhekwerken kunt aanvragen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een mailtje te sturen. Je geeft dan bijvoorbeeld de afmetingen van het hekwerk op en kiest of deze al dan niet gemonteerd dient te worden. Wij zullen op basis van deze gegevens een passende offerte voor je maken.

Hekwerken van Hekwerkwebshop.nl

De sierhekwerken in onze Hekwerk Webshop kun je online bestellen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de hekwerken op basis van de offerte te bestellen. In ieder geval zullen wij na de bestelling het hekwerk voor je op maat vervaardigen. Wij verdelen de elementen netjes over de zijden en hoeven hierdoor geen gebruik te maken van passtukken. Onze ervaren medewerkers vervaardigen de sierhekwerken op maat, waarna deze worden verzinkt of gecoat in een RAL kleur. Ook kunnen we de sierhekwerken monteren.

Neem gerust eens een kijkje in onze Hekwerk Webshop en laat je verrassen door het aanbod.