sierhek tuin

Sierhek Tuin

Sierhek Tuin! Zoek je een mooi sierhek voor je tuin? We hebben in onze Hekwerk Webshop diverse soorten sierhekwerken in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Omdat we het leveren van kwaliteit belangrijk vinden, leveren we de sierhekken uitsluitend op maat.

Sierhek tuin online aanvragen

Zoals ik al even aangaf hebben we diverse soorten sierhekken in ons assortiment. Het is mogelijk om deze sierhekwerken online samen te stellen. We hebben een handig formulier gemaakt waar je dit mee kunt doen.

Allereerst kiest je een model dat je mooi vind en geeft vervolgens de hoogte, afwerking en lengte op. We maken een passende offert op maat voor je, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast kunt je ook de spijlpunten en paalkoppen kiezen, als dit van toepassing is.

We leveren onze sierhekwerken met twee verschillende soorten afwerking. Zo kun je deze alleen verzinkt bestellen en verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze. Bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Eventueel is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Omdat we de sierhekwerken op maat maken, behoren maatwerk oplossingen tot de mogelijkheden. Na het bestellen zullen we het sierhek voor je tuin op maat vervaardigen uit hoogwaardig staal.

Sierhekwerk voor je tuin online bestellen

De sierhekken kun je eenvoudig zelf monteren. Eventueel is het ook mogelijk om dit te laten doen door een van onze ervaren monteurs. Zij zullen het hekwerk bij jou op locatie komen monteren. Als Hekwerk Webshop streven we ernaar een zo compleet mogelijk assortiment hekwerken aan te bieden en we werken er dan ook dagelijks aan.

Mocht je op zoek zijn naar een specifiek soort sierhekwerk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bijna alles is mogelijk en we helpen je dan ook graag verder. We streven ernaar iedere aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.