reparatie stalen sierhekwerk op Urk

Reparatie stalen sierhekwerk op Urk: Van schade naar perfecte staat

Stormen kunnen soms flinke schade veroorzaken, zo ook op Urk waar een boom op een stalen sierhekwerk viel. De impact was groot: een deel van het hekwerk was compleet vernield. Gelukkig konden we de klant helpen met een vakkundige reparatie.

De schade in kaart brengen

reparatie stalen sierhekwerk op Urk

Na de storm kregen we een telefoontje van de klant op Urk. Hij vertelde ons over de schade aan het hekwerk en stuurde ons foto’s. Aan de hand van de foto’s konden we de schade goed beoordelen en een plan opstellen voor de reparatie.

Lees ook: Wat is een spijlenhekwerk?

Het hekwerk namaken

Een deel van het hekwerk was dusdanig beschadigd dat het niet meer gerepareerd kon worden. We hebben dit deel van het hekwerk nagemaakt in onze werkplaats. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van dezelfde materialen en technieken als de originele poort. Zo konden we er zeker van zijn dat het nieuwe hekwerk perfect zou passen bij de rest van het hekwerk.

Vakkundige plaatsing door onze monteurs

Onze ervaren monteurs Albert en Henk Jan hebben het nieuwe sierhekwerk op locatie geplaatst. Ze hebben het hekwerk zorgvuldig gemonteerd en ervoor gezorgd dat het perfect aansloot op de bestaande delen van het hekwerk.

Lees ook: Stalen hekwerk voor je tuin

Een tevreden klant

reparatie stalen sierhekwerk op Urk

De klant was erg tevreden met de reparatie. Het sierhekwerk ziet er weer als nieuw uit en is weer helemaal veilig. De klant is blij dat hij ons heeft ingeschakeld voor de reparatie en waardeert onze vakmanschap.

Tips om stormschade te voorkomen

Helaas kunnen we stormen niet altijd voorkomen. Maar er zijn wel een aantal tips om stormschade te beperken:

  • Controleer je hekwerk regelmatig op zwakke plekken.
  • Snoei bomen die in de buurt van je hekwerk staan.
  • Haal losse objecten weg die door de wind kunnen worden meegenomen.
  • Sluit je hekwerk goed af als er een storm op komst is.

Heb je stormschade aan je hekwerk?

Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs om de schade te bekijken en te bespreken wat de beste oplossing is.

Lees ook: Wat is een Art Deco hekwerk