sierhekwerk met inrijpoort in Ermelo

Sierhekwerk met inrijpoort in Ermelo

Een sierhekwerk met inrijpoort is niet alleen een praktische afbakening van uw terrein, maar kan ook een prachtige toevoeging zijn aan uw woning. Het geeft uw huis een chique en verzorgde uitstraling, en zorgt voor een gevoel van veiligheid en privacy.

Onlangs hebben we voor een klant in Ermelo een sierhekwerk op maat gemaakt en geplaatst. Het hekwerk is gemaakt van staal en thermisch verzinkt en gecoat in de kleur zwart. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij de stijl van de woning.

Het maatwerkproces

Omdat het sierhekwerk op maat is gemaakt, konden we het perfect afstemmen op de wensen van de klant. We hebben samen met de klant de gewenste hoogte, stijl en kleur besproken. Ook hebben we gekeken naar de beste plaats voor de inrijpoort.

Lees ook: Stalen hekwerk voor je tuin

De plaatsing

sierhekwerk met inrijpoort in Ermelo

Het hekwerk is door onze ervaren monteurs Henk Jan en Albert geplaatst. Ze hebben het hekwerk zorgvuldig op een muurtje geplaatst. De inrijpoort is voorzien van een automatische bediening, zodat de klant de poort eenvoudig kan openen en sluiten met een afstandsbediening.

Het resultaat

De klant is erg tevreden met het resultaat. Het sierhekwerk geeft hun woning een prachtige uitstraling en zorgt voor een gevoel van veiligheid en privacy. De automatische bediening van de inrijpoort is een extra gemak.

Ben je ook op zoek naar een sierhekwerk met inrijpoort?

Wij leveren en plaatsen sierhekwerken in alle soorten en maten. We werken met hoogwaardige materialen en onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Sierhekwerk met vierkante spijlen

Waarom kiezen voor een sierhekwerk met inrijpoort van Hekwerkwebshop.nl?

  • Maatwerk: We maken elk hekwerk op maat, zodat het perfect past bij uw woning en wensen.
  • Kwaliteit: We gebruiken hoogwaardige materialen en onze hekwerken worden met de grootste zorg geproduceerd.
  • Ervaring: Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van sierhekwerken.
  • Service: We bieden een uitstekende service, van advies tot plaatsing.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en adviseren je over de beste oplossing voor jouw woning.

Lees ook: Sierhekwerk met bogen