Sierhek op muurtje in Cuijk

Sierhek op muurtje in Cuijk

Vandaag wil ik jullie graag vertellen over een project waar we aan hebben gewerkt. We hebben namelijk een sierhekwerk op maat gemaakt voor een klant in Cuijk. Het was een leuke klus en het resultaat is geweldig! Onze klant heeft het sierhek op een muurtje geplaatst.

Sierhek op een muurtje tussen poeren

Sierhek op muurtje in Cuijk

De klant wilde een hekwerk dat hij zelf tussen poeren op een muurtje kon plaatsen. Dit betekende dat het sierhekwerk precies op maat moest zijn en perfect moest passen bij de afmetingen van het muurtje. Gelukkig hebben we veel ervaring met het maken van hekwerken op maat, dus we wisten precies wat we moesten doen.

Lees ook: Sierhekwerk op muurtje

Sierhek op maat

We hebben het sierhek gemaakt van staal, wat ervoor zorgt dat het sterk en duurzaam is. Om ervoor te zorgen dat het hekwerk lang meegaat en bestand is tegen de elementen, hebben we het thermisch verzinkt. Dit is een proces waarbij het staal wordt ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink, waardoor er een laagje zink op het oppervlak wordt aangebracht. Dit beschermt het staal tegen corrosie en roestvorming.

Maar we wilden het hekwerk nog een extra touch geven, dus hebben we het laten coaten in de kleur groen. Dit geeft het sierhek een mooie uitstraling en past perfect bij de omgeving waarin het wordt geplaatst.

Lees ook: Sierhekwerk op maat

Levering in Cuijk

Eenmaal klaar, hebben we het hekwerk aan de klant geleverd. Hij was erg blij met het resultaat en kon niet wachten om het hekwerk zelf te plaatsen. We hebben hem natuurlijk nog wel wat tips gegeven voor het plaatsen, zodat hij ervoor kon zorgen dat het hekwerk stevig en veilig zou zijn.

Eindresultaat sierhek op muurtje in Cuijk

Sierhek op muurtje in Cuijk

Het plaatsen van het hekwerk op het muurtje was een fluitje van een cent voor de klant. Hij volgde onze instructies op en het hekwerk stond in no-time op zijn plek. Het zag er fantastisch uit en paste perfect bij het muurtje.

Bij dit project hebben we weer laten zien waar we als bedrijf voor staan: vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor elk detail. We zijn erg trots op het resultaat en blij dat we onze klant zo blij hebben kunnen maken.

Tot zover mijn verhaal over het sierhekwerk in Cuijk. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Als je nog vragen hebt of geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Lees ook: Looppoort metaal op maat gemaakt