Urker hekwerk

Urker hekwerk van staal

Ben jij op zoek naar een uniek hekwerk voor jouw tuin of woning? Dan heb ik goed nieuws voor je. Want bij ons kun je terecht voor een Urker hekwerk van staal, helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen.

Houten Urker hekken

oude houten Urker hekwerken

Misschien ken je de houten Urker hekken wel, die je veel ziet in het oude dorp van Urk. Deze hekken hebben een bijzondere uitstraling, die past bij de traditionele Urker stijl. Maar wat als je nu liever een hekwerk van staal hebt, dat nog steviger en duurzamer is dan hout?

Lees ook: Stalen sierhekwerk op maat

Urker hekwerk van staal

Dat is waar wij in beeld komen. Ruud heeft namelijk een stalen variant bedacht op het Urker hekwerk. Dit hekwerk wordt helemaal op maat gemaakt van staal, zodat het perfect past bij jouw tuin of woning. En dankzij de stevige en duurzame materialen gaat het hekwerk jarenlang mee.

Op de foto’s hierboven zie je een voor – en na situatie van een voortuintje in het oude Dorp van Urk. Op de foto links zie je het oude houten hekwerk en op de foto rechts het nieuw stalen hekwerk.

Ontdek meer over Ruud: Ruud maakt

Plaatsing op locatie

Urker hekwerk

Wij kunnen het Urker hekwerk van staal bij jou op locatie komen plaatsen. Zo heb jij er geen omkijken naar en weet je zeker dat het hekwerk op een professionele manier wordt geplaatst. En wil je het hekwerk nog unieker maken? Dan kunnen we het hekwerk ook voorzien van speciale details of patronen, helemaal naar jouw wensen.

Lees ook: Sierhekwerk laten plaatsen

Kosten Urker hekwerk

Maar misschien denk je nu: is zo’n stalen Urker hekwerk niet hartstikke duur? Dat valt eigenlijk wel mee. Natuurlijk is het duurder dan een standaard hekwerk, maar je krijgt er wel een uniek en duurzaam hekwerk voor terug. Bovendien heb je bij ons altijd de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen, zodat je precies weet wat de kosten zijn.

Urker hekwerk van Hekwerkwebshop.nl

Een stalen Urker hekwerk is niet alleen een mooie toevoeging aan jouw tuin of woning, het biedt ook extra veiligheid en privacy. Zo houd je ongewenste gasten buiten de deur en kun je in alle rust genieten van jouw eigen stukje buiten. En dankzij ons maatwerk weet je zeker dat het hekwerk perfect aansluit op jouw stijl en wensen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droom hekwerk op maat maken. Een stalen Urker hekwerk is een investering waar je jarenlang plezier van hebt en die jouw tuin of woning een unieke uitstraling geeft.

Lees ook: Sierhekwerk op muurtje