sierhek vide

Sierhek vide

Ben jij op zoek naar een mooi stalen sierhek voor op je vide? We maken balustrades en sierhekken op maat en kunnen deze bij jouw op locatie monteren. We kunnen het hekwerk voorzien smeedwerk zoals krullen, ringen en ornamenten.

Sierhek vide op maat

Bovenstaande hekwerk hebben we speciaal voor onze klant op maat gemaakt. Het hekwerk in art deco had de klant al langs de trap naar boven. Onze monteur is bij de klant langs gegaan om het bestaande hekwerk in te meten, zodat we deze na konden maken voor de vide.

Op basis van de inmeet gegevens hebben onze tekenaars het hekwerk uitgewerkt. Dit doen we altijd voordat we een sierhekwerk maken. Deze tekening krijg je als klant altijd per mail ter controle. In deze situatie is er voor gekozen om onder het hekwerk een zetwerk te lassen als randafwerking.

Afwerking sierhek

Om een stalen hekwerk te beschermen tegen roestvorming dient het behandeld te worden. Omdat het hier om een binnen situatie gaat, volstaat een poedercoating. Het de balustrade op de vide is gepoedercoat in de kleur zwart RAL 9005. We kunnen onze hekken in bijna alle RAL kleuren coaten. Vraag gerust ons kleuren overzicht aan.

Sierhek voor vide van Hekwerkwebshop.nl

In onze webshop vind je diverse soorten sierhekken en balustrades die op een vide geplaatst kunnen worden. We maken de hekken op maat, waardoor er maatwerk oplossingen mogelijk zijn. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod sierhekwerk.

Meer lezen: