hekwerken voor je voortuin

Top 3: Hekwerken voor je voortuin

Ben jij op zoek naar een hekwerk voor je voortuin? In dit artikel zal ik je mijn top 3 hekwerken die we om een voortuin hebben geplaatst laten zien. De hekwerken hebben we op het verzoek van onze klanten op maat gemaakt van staal en op locatie gemonteerd.

Nr 3. Hekwerk met de buren

Dit mooie sierhekwerk met bogen hebben we gemaakt voor twee buren in Baambrugge. De buren hebben het hekwerk samen aangevraagd voor hun voortuin. Ze hebben gekozen voor ons sierhekwerk D03. Dit is een stalen hekwerk met bogen, in de bogen is op de spijl een Franse lelie gelast. Iedere tuin is toegankelijk door middel van een looppoort.

Nr 2. Gedeelde voortuin in Alkmaar

Prachtig is dit hekwerk om de gedeelde voortuin in Alkmaar. De buren hebben er voor gekozen niet de hele tuin te omheinen met een sierhekwerk. Het gedeelte in het midden is open gehouden. Het sierhekwerk met cirkels en bollen op de spijlen, past prachtig in het totaal plaatje. Je vind het hekwerk in onze webshop als sierhekwerk C01.

Nr 1. Sierlijk hekwerk om voortuin in Rotterdam

Ontzettende leuk was het om dit sierhekwerk te monteren in Rotterdam. We hebben het hekwerk op maat gemaakt en tevens de rozenboog gemonteerd voor onze klant. Het hekwerk is voorzien van krullen en heeft bollen de spijlen. Onze klant heeft er voor gekozen geen looppoort in het hekwerk te gebruiken, zodat de voortuin vrij toegankelijk is. Je vind het hekwerk in onze webshop als sierhekwerk F02.

Hekwerken voor je voortuin op maat

We maken sierhekwerk op maat. Hierdoor kun je ze volledig laten aanpassen naar jouw wensen. Hoe gaat het bestellen van een hekwerk gaat. Je kiest allereerst het door jouw gewenste model. Geef vervolgens op wat de afmetingen dienen te zijn en wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. We maken op basis van je aanvraag een indicatie offerte. Eventueel kunnen we jouw voortuin ook komen inmeten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Hekwerken voor je voortuin van Hekwerkwebshop.nl

Ben jij op zoek naar hekwerken voor je voortuin? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons aanbod sierhekwerk. Ben jij op zoek naar een specifiek soort hekwerk? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!