sierhekwerk met looppoort in Amersfoort

Sierhekwerk met looppoort in Amersfoort

Hey allemaal! Ik wil jullie vandaag vertellen over een recent project dat we hebben afgerond in Amersfoort. We hebben daar namelijk een prachtig sierhekwerk geleverd en gemonteerd om een voortuin. Het was een op maat gemaakt hekwerk van staal, voorzien van een looppoort en het was een hele klus om het te realiseren, maar het resultaat mag er zeker wezen!

Sierhekwerk met looppoort op maat

sierhekwerk met looppoort in Amersfoort

Het hekwerk was een mooie uitdaging omdat het op maat gemaakt moest worden. Dit betekende dat we eerst goed moesten nadenken over hoe het sierhekwerk er precies uit moest zien. We wilden graag een sierlijk ontwerp dat zou passen bij de uitstraling van het huis en de tuin. We kozen daarom voor gebogen spijlen en cirkels tussen de spijlen, om het geheel een speels effect te geven. Het was belangrijk dat het hekwerk er niet alleen mooi uitzag, maar ook stevig genoeg was om de tuin goed te beveiligen.

Productie sierhekwerk

Het lassen van het hekwerk was een belangrijke fase in het proces. We hebben onze beste lassers ingezet om ervoor te zorgen dat het hekwerk stevig en duurzaam zou zijn. De gebogen spijlen en de cirkels tussen de spijlen werden zorgvuldig gelast om ervoor te zorgen dat het hekwerk niet alleen mooi was, maar ook veilig en stevig.

Meer lezen: Top 3 hekwerken voor een voortuin

Afwerking

sierhekwerk met looppoort in Amersfoort

Na het lassen werd het hekwerk thermisch verzinkt. Dit is een proces waarbij het sierhekwerk wordt ondergedompeld in vloeibaar zink. Dit zorgt ervoor dat het hekwerk bestand is tegen roest en corrosie. Dit is vooral belangrijk in Nederland, waar we vaak te maken hebben met regen en vochtigheid. Het thermisch verzinken zorgt ervoor dat het hekwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook lange tijd meegaat.

Ten slotte hebben we het hekwerk gepoedercoat in de kleur antraciet. Dit geeft het hekwerk een mooie, matte uitstraling die goed past bij de stijl van de woning en de tuin. Het poedercoaten is ook belangrijk voor de duurzaamheid van het hekwerk, omdat het ervoor zorgt dat het hekwerk bestand is tegen krassen en andere beschadigingen.

Lees ook: Sierhekwerken op maat

Plaatsen van het sierhekwerk in Amersfoort

Het monteren van het hekwerk op locatie was een spannende fase. We hebben ervoor gezorgd dat het hekwerk nauwkeurig geplaatst werd, zodat het mooi aansloot op de rest van de tuin. We wilden er zeker van zijn dat het hekwerk niet alleen stevig was, maar ook goed geplaatst werd, zodat het er prachtig uit zou zien.

Al met al was dit een geweldig project om aan te werken en we zijn erg blij met het resultaat. Het was een hele klus om het hekwerk op maat te maken, te lassen, thermisch te verzinken en te poedercoaten, maar het was het allemaal waard. Het hekwerk is niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam. We zijn blij dat we dit project hebben kunnen realiseren voor onze klant in Amersfoort.

Lees ook: sierhekwerk catalogus