Sierhekwerk om voortuin in Almere

Sierhekwerk om voortuin in Almere

Hey! Wat leuk dat je interesse hebt in ons werk. We hebben laatst een prachtig sierhekwerk om voortuin geleverd en gemonteerd in Almere en ik vertel je er graag meer over.

Sierhekwerk op maat

Sierhekwerk om voortuin in Almere

Het sierhekwerk dat we hebben geleverd en geïnstalleerd in Almere is gemaakt van staal en helemaal op maat gemaakt. Hierdoor past het hekwerk perfect bij de afmetingen van het voortuintje waar het geplaatst moest worden. Op de spijlen van het hekwerk zitten hekpunten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie uitstraling geven aan het hekwerk.

Sierhek met looppoort om voortuin in Almere

Het sierhekwerk dat we hebben geleverd is voorzien van een loopppoort met slot. Deze poort is perfect om makkelijk toegang te krijgen tot het voortuintje, terwijl de rest van het hekwerk veilig blijft afgesloten. Onze monteurs hebben het hekwerk op locatie gemonteerd en gezorgd dat alles er perfect uitzag.

Montage sierhekwerk om voortuin in Almere

Sierhekwerk om voortuin in Almere

Onze monteurs hebben het hekwerk bij ons op de zaak geladen en vervolgens naar de locatie in Almere gebracht. Voordat we konden beginnen met de montage hebben we eerst de ondergrond gecontroleerd en zorgvuldig uitgemeten waar de palen precies moesten komen. Het is belangrijk dat het sierhekwerk stevig en waterpas wordt geplaatst, zodat het in de toekomst niet scheef gaat hangen.

De palen zijn waterpas gesteld en gecontroleerd of ze goed stevig stonden. Hierna hebben we het hekwerk zelf tussen de palen bevestigd. Dit gebeurde met behulp van speciale bevestigingsmaterialen die ervoor zorgen dat het hekwerk stevig en veilig vastzit.

Het plaatsen van de loopppoort was een aparte klus. Voordat we de poort konden plaatsen hebben we eerst een uitsparing gemaakt in het hekwerk, op de plek waar de poort moest komen. Vervolgens hebben we de scharnieren aan de palen bevestigd en de poort opgehangen. We hebben er uiteraard voor gezorgd dat de poort goed sluit en voorzien was van een degelijk slot.

Tot slot hebben we het hekwerk gecontroleerd op eventuele beschadigingen en het netjes afgewerkt. Het resultaat was een prachtig sierhekwerk om voortuin dat niet alleen functioneel is, maar ook een mooie toevoeging geeft aan het voortuintje in Almere.

Lees ook: Top 3: Hekwerken voor je voortuin

Sierhekwerk om voortuin van Hekwerkwebshop.nl

Sierhek met looppoort

We hebben diverse soorten sierhekwerk in ons assortiment die we in heel Nederland en België kunnen monteren. Of je nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, wij hebben voor elke smaak en elk budget een oplossing op maat. We begrijpen dat een sierhek meer is dan alleen maar functioneel, het is ook een toevoeging aan de uitstraling van de woning. Daarom zorgen we er altijd voor dat het hekwerk niet alleen perfect past, maar er ook nog eens fantastisch uitziet.

Als je geïnteresseerd bent in ons werk of als je nog vragen hebt over ons assortiment sierhekwerken, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze ervaring en expertise op het gebied van hekwerken en helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw woning of bedrijfspand. Tot snel!

Lees ook: Sierhekwerk kopen of Sierhekwerk online