stalen inrijpoort met toog in Belgie

Stalen inrijpoort met toog voor oprit in België

Een oprit is niet alleen een praktische toevoeging aan je woning, maar het kan ook een mooie blikvanger zijn. Met een stalen inrijpoort met toog geef je je woning een klassieke en stijlvolle uitstraling. Bovendien zorgt een inrijpoort voor extra privacy en veiligheid.

Onlangs hebben we voor een klant in België een prachtige stalen inrijpoort met toog op maat gemaakt. De klant heeft ervoor gekozen om de poort zelf te monteren.

Lees ook: Stormschade aan hekwerk: Wat te doen?

Klassieke uitstraling met moderne twist

stalen inrijpoort met toog in Belgie

De klant was op zoek naar een inrijpoort die een klassieke uitstraling zou hebben, maar met een moderne twist. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met slanke stalen staanders en rechte spijlen. De spijlen zijn dicht genoeg bij elkaar geplaatst om ongewenste indringers buiten te houden, maar laten tegelijkertijd voldoende licht door. De poort is gepoedercoat in een kleur, die een moderne en chique uitstraling geeft.

De klant heeft zelf de poort gemonteerd met behulp van de instructies die we meegeleverd hebben. De poort is voorzien van een stevige scharnierconstructie en een handig slot, waardoor deze eenvoudig te openen en te sluiten is.

Lees ook: Dubbele poort voor tuin

Zelf monteren of laten monteren

Onze stalen inrijpoorten zijn eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde instructies. Ben je niet handig of heb je geen tijd om de poort zelf te monteren? Dan kun je ook onze montageservice inschakelen. Onze ervaren monteurs installeren de poort vakkundig en snel.

Stalen inrijpoort met toog: perfect voor elke oprit

Een stalen inrijpoort met toog is een perfecte toevoeging aan elke oprit. Het zorgt voor een mooie afscheiding, verhoogt de privacy en veiligheid en geeft je woning een klassieke en stijlvolle uitstraling. Ben je op zoek naar een inrijpoort voor jouw oprit? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Tips voor het kopen van een sierhekwerk