stalen sierhekwerk langs oprit

Stalen sierhekwerk langs oprit

Een oprit is niet alleen een praktische toevoeging aan je woning, maar het kan ook een mooie blikvanger zijn. Met een sierlijk stalen hekwerk langs de oprit geef je je woning een chique en uitnodigende uitstraling. Bovendien zorgt een hekwerk voor extra veiligheid, door kinderen en huisdieren te beschermen tegen het drukke verkeer.

Onlangs hebben we voor een klant een prachtig stalen sierhekwerk op maat gemaakt en geplaatst. Het hekwerk sluit perfect aan bij de stijl van de woning en zorgt voor een mooie afscheiding langs het voetpad naast de oprit.

Sierlijk design met optimale veiligheid

stalen sierhekwerk langs oprit

De klant was op zoek naar een hekwerk dat er niet alleen mooi uitzag, maar ook stevig en veilig zou zijn. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met slanke stalen staanders en sierlijke spijlen. De spijlen zijn dicht genoeg bij elkaar geplaatst om kleine kinderen en huisdieren tegen te houden, maar laten tegelijkertijd voldoende licht door. De staanders zijn stevig verankerd in de grond, waardoor het hekwerk bestand is tegen wind en regen.

Het hekwerk is gepoedercoat in een kleur, die een moderne en chique uitstraling geeft.

Lees ook: Sierhekwerk siert voortuin in Kaatsheuvel

Vakkundige montage door ervaren monteurs

stalen sierhekwerk langs oprit

Onze ervaren monteurs hebben het hekwerk ter plekke op maat gemaakt en geïnstalleerd. Ze werken al jarenlang met staal en hebben oog voor detail. Hierdoor is het hekwerk niet alleen stevig en veilig, maar ook perfect afgewerkt. De klant was erg tevreden met het resultaat: “Het hekwerk ziet er prachtig uit en geeft ons een veilig gevoel. We zijn erg blij met de sierlijke spijlen, die het hekwerk een unieke uitstraling geven. De monteurs waren erg vakkundig en hebben alles netjes afgewerkt.”

Lees ook: Sierhekwerk trends 2024

Stalen sierhekwerk: perfect voor elke oprit

Een stalen sierhekwerk is een perfecte toevoeging aan elke oprit. Het zorgt voor een mooie afscheiding, verhoogt de veiligheid en geeft je woning een chique uitstraling. Ben je op zoek naar een hekwerk voor jouw oprit? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte.

Lees ook: Sierhekwerk met krullen in Lelystad